Kwaliteitsysteem

Buitenbak brengt het gras de fabriek in
Gezond voer voor uw veestapel
Van vers gewas naar gedroogde groenvoeders
Gezond voer voor uw veestapel

GMP+HACCP

De Grasdrogerij Ruinerwold heeft een naam hoog te houden als betrouwbare leverancier van diverse groenvoeders. Het is dus erg belangrijk om de kwaliteit continu te kunnen waarborgen. Zodat de klant er zeker van kan zijn dat de producten veilig zijn voor mens en dier.

GMP+ erkend bedrijf

De Grasdrogerij Ruinerwold is een GMP+ erkend bedrijf die voldoet aan de strenge eisen die door GMP+ gesteld worden. De voedselveiligheid staat hierbij centraal. Het programma heeft als motto: ‘Feed for Food ’. Dit maakt duidelijk dat voer voor dieren en voedsel voor mensen nooit los van elkaar kunnen worden gezien.
Behalve de veiligheid, is ook de nutritionele kwaliteit een belangrijk aspect van het gemeenschappelijke kwaliteitsbeleid.
De kwaliteit van de gehele keten wordt gewaarborgd, vanaf het moment van telen tot en met het afleveren bij de klant.
Het verse product dat wordt aangevoerd wordt volgens de GMP+ normen geteeld en wordt vastgelegd doordat de leveranciers een Teelthandleiding Grasdrogerij Ruinerwold moeten ondertekenen waarin men verklaart dat het voldoet aan de gestelde eisen.

Geen last meer van onkruidzaden

Het product wordt gedroogd in automatisch gestuurde droogtrommels. Het product wordt in korte tijd gedroogd waardoor al het goede van het product bewaard blijft zoals de vitaminen, mineralen, geur en natuurlijk de smakelijkheid. Door de temperatuursbehandeling heeft u geen last meer van onkruidzaden en is het vrij van ziektekiemen als para-tbc.


Delen